Ieder kind wordt geboren als kunstenaar

De kunst is om een kunstenaar te blijven

– Pablo Picasso –

Over ons

Wij zijn ontwerpers, denkers, doeners, adviseurs, en conceptontwikkelaars. We zijn communicatie-experts. En altijd op zoek naar verrassende oplossingen voor onze opdrachtgevers.

We beginnen met de strategie, kiezen de juiste communicatiekanalen en ontwerpen dan hét perfecte middel om uw klant te raken. We zien daarbij graag dat mensen zichzelf blijven en als zichzelf communiceren. Soms organiseren we daarom energieke workshops om samen te ontdekken wie uw organisatie écht is. En soms kijken we elkaar aan en weten we direct genoeg.

Soms werken we overigens óók graag voor onszelf. We zijn bijvoorbeeld bedenker van de Rotterdam Running Crew en steunen regelmatig sportgerelateerde en maatschappelijke organisaties en evenementen.

Wil je Maradona beter leren kennen? Bel dan 010-2210370 of stuur ons een mail om het inspiratiemagazine aan te vragen.

Campagnes

We worden blij van sterke merken met sterke communicatie. We helpen dan ook graag deze aan de man te brengen. Altijd vanuit een verrassende invalshoek.
Project identiteiten / strategie on- en offline / streetmarketing / commercials

Online

We kennen de kracht van het web en de laatste mobile-devices. We denken niet in papier óf pixel maar het liefst verenigd en zo samen sterk communicerend.
Websites / apps / digitale publicaties / social media campagnes

Branding

Een merk is de basis onder producten, organisaties en communicatie. Hoe ziet het merk eruit? Hoe voelt het? En nog belangrijker houdt iedereen van het merk?
Brandbooks / doelgroep visualisering / corporate identity / internal branding

Ruimtelijk

Ons vak is niet alleen papier of pixel. Het is ook beleving. Een ervaring die tastbaar is en waar we zelfs doorheen kunnen lopen.
Event design / verpakkingen / retail concepten / routing en bewegwijzering